Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/languages//lt_LT.mo) is not within the allowed path(s): (/home/lszija/:/tmp:/usr/share/pear) in /home/lszija/domains/mt.lsmugimnazija.lt/public_html/wp-includes/l10n.php on line 741
Sveiki! - LSMU
Sekundėlę...

Sveiki!

2017 26 rugpjūčio

Sveiki!

Su Jumis sveikinasi Lietuvos sveikatos mokslų universiteto gimnazijos mokinių taryba (MT). Mes, 23 narių komanda su Sandra Gaučiūte priešaky, atstovaujame mokiniams, rūpinamės socialine ir kultūrine aplinka gimnazijoje.

Veikti pradėjome 2013 metais, iškart LSMU mokyklai atvėrus duris. Tiesa, nuo to laiko mokinių taryboje daug kas keitėsi, tobulėjo ir mes augome kartu su gimnazija. 2016-2017 m. m.  MT inicijuoti renginiai bei akcijos sulaukė itin didelio susidomėjimo: naktinis maratonas (labiau žinomas kaip naktis mokykloje), protų mūšiai, muzikinis vakaras „Partizanų šūvių aidais“, apvaliojo stalo diskusijos, renginių ciklo „Jaunimas – jauniems“ paskaitos ir daug kitų veiklų pritraukė skirtingų poreikių  gimnazijos mokinių!

Džiaugiamės nuveiktais darbais, planuojame būsimus projektus. Norime, kad apie mokinių tarybos veiklą sužinotų kuo daugiau LSMU gimnazijos bendruomenės narių, tad besibaigiant 2016-2017 mokslo metams nusprendėme sukurti šį puslapį, kuriame rasite ne tik informaciją apie tai, kas yra mokinių taryba, bet ir visas su mūsų veikla susijusias naujienas, nes vis dar dažnai išgirstame: „nežinojau, negirdėjau, nemačiau“. Daugiau jokių pasiteisinimų – viską rasite čia! J Tai labai paprasta – jei jums įdomu, kaip dirba MT, apsilankykite skiltyse „Nuostatai“, „Komitetai“. Jei smalsaujate, ką veiksime kiekvieną mėnesį, užsukite į „Mėnesio veiklos planą“. Paspaudę žodį „Nariai“, galėsite susipažinti su kiekvienu iš mūsų atskirai. „MT TV“ jūsų laukia smagūs vaizdo įrašai iš mokyklos gyvenimo, na, o nuotraukų iš MT inicijuotų veiklų ieškokite „Galerijoje“. „Naujienose“ artimiausiu metu pasirodys kvietimas įsitraukti į  mokinių tarybos veiklą, ten pat rasite įvairių aktualijų, o vėliau ir kvietimų prisijungti prie įvairių paskaitų, seminarų, projektų, kurie mūsų laukia šiais metais!

 

Taigi, kartu, kupini naujos energijos, neriam į 2017-2018 mokslo metus!

Seredžiaus g. 4, 205 kab.

Kaunas

mokiniutaryba@lsmugimnazija.lt

+37067323464

© Greetings From ChooseWeb